» Spalatorie – curatatorie ecologica HORECA

DSC_0074 Procesul tehnologic de spalare a hainelor a fost atent gandit si implementat de Butterfly sub stricta observatie a specialistilor, astfel incat sa indeplineasca toate criteriile de calitate iar articolele sa aiba un aspect desavarsit. Atunci cand vine vorba de calitate, suntem foarte exigenti deoarece suntem constienti ca doar prin oferirea unor servicii la cele mai inalte standarde, veti fi pe deplin multumiti si veti apela din nou la serviciile noastre, ori de cate ori veti avea nevoie.

Utilizand echipamente de spalatorie moderne , programe de spalare, calcare si suport de la cele mai renumitele firme precum si detergenti de cea mai buna calitate, reusim sa crestem durata de viata a lenjeriei cu cel putin 30% si sa fim la inaltimea asteptarilor. Astfel, lenjeria si prosoapele devin mai albe, mai pufoase, iar calitatea plierii si ambalarii creste datorita automatizarii.

Divizia noastra industriala este destinata hotelurilor, restaurantelor, intreprinderilor si nu in ultimul rand fabricilor de textile. Reusim cu succes sa oferim servicii de spalatorie profesionale, prompte si de calitate superioara, dedicate unei game variate de produse textile.
Oferim servicii specializate pentru:

  • unitati HORECA: hoteliere, pensiuni, restaurante, cafenele si nu numai: gradinite, firme de catering, saloane de infrumusetare, spa-uri, unitati de productie si procesare, organizatori de evenimente (nunti, botezuri, party-uri);
  • unitati de productie, comert si servicii, industrie alimentara si de frumusete. Echipamentele sunt spalate, curatate, dezinfectate si la nevoie oferim servicii pentru mici reparatii;
  • partenerii nostri din industria textila executam spalari usoare de produse textile, la care se adauga experienta si calificarea personalul nostru, intotdeauna pregatit sa raspunda cu succes tuturor cerintelor clientilor nostri, oferind totodata promptitudine si o calitate de exceptie indiferent de procesul de spalatorie sau tratamentul ales. Uscarea textilelor in uscatoare cu cel mai bun proces de uscare. Controlul umiditatii, ce permite un plus de uniformitate a uscatului si un plus de calitate.

Asiguram un flux continuu cu flota proprie de transport: 24 de ore din 24, 7 zile din 7 si cel mai accesibil pret/kilogram de lenjerie spalata. Asiguram programe de spalare personalizare, cu detergenti de cea mai buna calitate.

Descopera prin Butterfly, cele trei elemente care ne-au propulsat in fata altor firme de profil din Iasi : IGIENA, CALITATE, PUNCTUALITATE.