» Servicii spalatorie ecologica pentru unități sanitare

DSC_0005 Spalatoria – curatatoria ecologica Butterfly din Iasi este singura spalatorie cu bariera septica din estul Romaniei.
Este dotata cu masini si programe de spalat de cea mai inalta tehnologie, si personal calificat. Spatiul a fost construit special pentru a deservi activitatilor de curatare in conditii de igiena maxima.

Spalatoria BUTTERFLY, are toate autorizatiile necesare eliberate de către Ministerului Sănătății pentru a putea oferii servicii de spălare, la înalte standarde de igiena si calitate,Unităților Sanitare din Iași sau județelor limitrofe.

Serviciile de spalare cu mașini care au bariera igienica vin in special in ajutorul celor ce lucreaza intr-un mediu in care au contact cu sange uman sau animal precum si alte fluide corporale, care au nevoie de haine, halate, sau lenjerii curate si dezinfectate: spitale, clinici, cabinete medicale.

Avem o colaborare stransa cu firme din occident care ne livreaza de la masini la detergenti, programe de spalare, dezinfectante, tot ce inseamna suport si consumabile de cea mai buna calitate.

Programele de spalat si dezinfectat ale masinilor noastre sunt adaptate amenintarilor curente ce stau la baza epidemiilor de tot felul sau a pericolului contactarii unor boli de natura dermatologica sau, mai grav, cu transmisie prin fluide corporale.
Procesul de spalare-dezinfectare este strict urmarit si executat de programe specializate, coordonate de senzori ce indica daca materialele au fost spalate in mod corespunzator.

Achizitia si livrarea la sediul clientului se face in saci speciali care sunt distribuiti colaboratorilor nostri. Acestia sunt introdusi impreuna cu rufele in masinile de spalat, iar in aceste conditii personalul nostru nu intra in contact cu lenjeriile murdare sau infectate.
Dupa procesul de spalare si dezinfectare urmeaza calcatul si ambalatul, iar apoi materialele sunt livrate in cel mai scurt timp posibil. Fiecare proces de spalare are la finalizare un raport scris imprimat care arata procedurile de spalare si dezinfectie in detaliu.
Pentru ca intreg procesul de curatare sa se desfasoare in siguranta, noi folosim pentru transport cele mai sigure metode pentru ca materialele textile spalate si dezinfectate sa nu sufere contaminari.

In ce priveste protejarea naturii, Butterfly urmeaza stadardele Europene, folosind detergenti si masini ce au un impact redus asupra mediului inconjurator.