Esti multumit de aspectul hainelor tale? Lucreaza cu Butterfly, cea mai buna spalatorie de haine non-chimica din Iasi!

» Spalatorie haine cu preluare/livrare haine de la domiciliu

Ori de cate ori esti in impas si ai nevoie ca hainele tale sa fie spalate, curatate si calcate rapid, apeleaza la spalatoria noastra. Daca hainelor tale le lipsesc mirosul proaspat curat, delicatetea la atingere sau stralucirea in culoare, adu-le la unica spalatorie ecologica de top din Iasi si descopera diferenta in calitatea spalarii.

» Butterfly – spalatorie de haine profesionala

DSC_0095 Lagoon reprezinta primul si unicul sistem profesional de ingrijire ecologica a hainelor agreat de Woolmark ca alternativa ideala la curatarea chimica.
Pentru ca vrem sa avem grija de mediul inconjurator, tinem la sanatatea clientilor nostri si respectam hainele acestora, folosim detergenti biodegradabili cu PH neutru si balsamuri ecologice ce confera finete fibrelor, prezervand calitatea si culoarea acestora.

Atunci cand iti lasi articolele vestimentare la Butterfly, trebuie sa stii ca rezultatele sunt exceptionale.
Chiar daca hainele tale sunt confectionate din materiale delicate precum casmir, matase sau lana, acestea nu se degradeaza atunci cand le aduci la spalatoria noastra, fibrele si textura lor pastrandu-si caracteristicile intrinseci, aspectul, finetea si intensitatea culorii.

Hainele tale sunt murdare si patate? Butterfly iti face imbracamintea sa miroasa si sa arate ca noua!

» Curatatorie haine delicate

Daca garderoba ta include haine delicate (bluze sau rochii de ocazie, camasi cu pietre sau din matase, costume, pantaloni sau sacouri pretentioase, etc.) atunci cu siguranta noi suntem solutia de care ai nevoie!

Curatarea hainelor delicate este punctul nostru forte si serviciul prin care ne diferentiem clar de toate celelalte curatatorii din Iasi.
Personalul Butterfly are un grad inalt de specializare in tratarea materialelor pretentioase cum ar fi casmirul, matasea sau lana fina, iar tehnologia ecologica de ultima ora completeaza cu succes procesul de curatare a tesaturilor delicate.

» Calcatorie haine

Te-ai saturat de calcat? Lasa calcatul pe mana noastra! Departamentul de calcatorie profesionala Butterfly iti sta la dispozitie cu personal calificat si echipamente de ultima generatie. Pentru lenjerie, rochii, haine si camasi impecabile, apeleaza cu incredere la serviciile noastre de calcatorie.

» Servicii personalizate de calcat haine

Aici, la Butterfly, folosim intotdeauna personal calificat, mese de calcat profesionale si tehnologie de ultima ora de la Electrolux Professional.
Pentru ca iti tratam hainele cu mare atentie, utilizam mese de calcat vaporizante si fier de calcat profesional, dotat cu talpa de protectie impotriva arsurii, cu panza impotriva luciului. Fiecare haina si camasa tratata la Butterfly este calcata de un specialist, asigurandu-se astfel un control riguros de calitate. In acest fel, dorim sa iti satisfacem fiecare dorinta si sa punem bazele unei colaborari de lunga durata.

» Retus haine

Ai nevoie de servicii de croitorie rapida? Apeleaza acum la atelierul nostru! Butterfly iti pune la dispozitie personal calificat si echipamente de ultima ora pentru scurtari, modificari, stramtari si alte operatiuni de croitorie.

Serviciile oferite in atelierul nostru de croitorie rapida completeaza cu succes activitatea noastra zilnica de spalare, curatare si calcare a hainelor.