» Pentru noi fiecare client este important

Punand tot timpul clientul in centrul atentiei noastre, facem controlul regulat al calitatii si examinarea produsului de-a lungul întregului proces de curatare pentru a oferi astfel o paleta de servicii profesionale de spalare si curatare la cel mai inalt nivel de calitate. Suntem deschisi solicitarilor dumneavoastra; echipa noastra va ofera sfaturi pentru intretinerea in conditii optime a hainelor dumneavoastra.

» Dezvoltare continua

DSC_0091 Respectarea angajamentelor pe care spalatoria-curatatoria ecologica Butterfly si le-a asumat nu ar fi posibile fara aplicarea celor mai inovative tehnologii din industria de profil. Politica nostra de achizitii, la fel ca si investitiile efectuate in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

Spalatoria–curatatoria ecologica Butterfly isi desfasoara activitatile la cel mai inalt nivel de profesionalism si calitate. Echipa noastra dar si aparatura din dotare, fac ca Butterfly sa fie cel mai serios raspuns de pe piata ieseana in materie de servicii de curatatorie-spalatorie. Cu o plaja extinsa de servicii, Butterfly asigura cele mai inalte standarde de performanta din acest domeniu in Iasi. Utilajele moderne si personalul calificat, fac ca serviciile pe care le prestam sa fie unele dintre cele mai bune si mai moderne din tara.

» Satisfactia noastra este indeplinirea exigentelor dumneavoastra

Echipele noastre sunt capabile sa ofere servicii de curatare-spalare ecologica pentru aproape toate tipurile de imbracaminte, fie pentru cele cu purtare zilnica, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale.
Beneficiind de echipamente performante, utilizand solutii si detergenti de inalta calitate, dispunad de personal calificat si cu experienta, spalatoria ecologica Butterfly ofera servicii de curatare si spalare profesionala oricaror tipuri de articole, materiale textile si tesaturi delicate: matasuri, casmir, lani noi pure, lycra, goretex.

» Noi respectam materialele textile si hainele atunci cand spalam.

Cu un sistem de management bine pus la punct, curatatoria si spalatoria Butterfly, ofera servicii profesionale clientilor sai, la un raport calitate-pret extrem de atractiv.